A balkonparasztság nem más, mint amikor a városi kispolgár úgy dönt, hogy paraszt lesz és ezzel a parasztok (értsd földművelő) parasztjává (értsd: tudatlan, a hozzáértés teljes hiánya nélkül okoskodó balfasz) válik.

Friss topikok

  • McTalaaltamSzaamiitaasomat: Nemcsakhogy utolsókból lesznek elsők, de elsőkből is lesznek utolsók: youtu.be/70UF82nysIU (2013.11.22. 18:29) Nem lesznek az utolsókból elsők

Szüret, Tragédia és Ármány. Part I.

2013.06.26. 17:48 Balkon Paraszt

A tragédia:

Az elmúlt napok legszomorúbb történésével kezdeném ezt a bejegyzést, mert egyrészt kötelességemnek érzem, hogy beszámoljak a veszteségekről is, másrészt szeretnék gyorsan túl esni rajta.
Jobb, ha mindenki megtudja, hogy egy BalkonParaszt élete nem csak játék és mese. Ugyanúgy megvannak ennek a műfajnak az árnyoldalai, ahogyan bármi másnak...
De még mielőtt még nagyon lehúznék itt mindenkit, inkább csak leírom, hogy mi történt, és akkor túl is leszünk a sokkon.

(Gyengébb idegzetűeknek ajánlom az amputálásnál bevetett trükköt, mielőtt elájulnának a hírtől.)

Keresztbe tört a sárga körte paradicsom.

kortegyasz.jpg

Igen.

Több verzió is keringett a kertben a gyászos eseményről, állítólag a szomszéd 100&1000 végignézte, de a Marzano esküszik rá, hogy nem úgy történt, ahogy azt a sokat termő sárga szomszédja elmesélte.

100&1000 meséje:
Szerinte annyi történt, hogy a tegnapi hurrikán lefújta a korlátról a felmosó rongyot, ami így 70 centit zuhant 1 teljes G-vel, miközben oldalról meglökte az évszázad vihara ~130-178 kmph sebességgel. A felmosórongy, ami még nedves volt, tömegével és sebességével könnyedén ketté vágta a körte paradicsomot, egészen pontosan a virágjai alatt.

Marzano meséje:
Az olasz szósz paradicsomom szerint, egyszerűen annyi történt, hogy amikor takarítottam a kertet, és a széket nekitámasztottam a korlátnak, az elcsúszott, és súlyánál fogva, illetve a nagyjából 50 centi zuhanás ~0,8 G-vel (a korláton csúszva a súrlódási erő negatívan hatott a gravitációs erőre) könnyedén ketté vágta a körte paradicsomot egészen pontosan a virágjai alatt.
Marzano szerint én voltam a tettes.

Elnézést kérek, de felzaklatott a post írása. Nem tudom most folytatni.
Majd este vagy holnap befeje

Címkék: vihar szüret ármány tragédia körteparadicsom

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://balkonparaszt.blog.hu/api/trackback/id/tr175379276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása