A balkonparasztság nem más, mint amikor a városi kispolgár úgy dönt, hogy paraszt lesz és ezzel a parasztok (értsd földművelő) parasztjává (értsd: tudatlan, a hozzáértés teljes hiánya nélkül okoskodó balfasz) válik.

Friss topikok

  • McTalaaltamSzaamiitaasomat: Nemcsakhogy utolsókból lesznek elsők, de elsőkből is lesznek utolsók: youtu.be/70UF82nysIU (2013.11.22. 18:29) Nem lesznek az utolsókból elsők

Kacsolástalanítás

2013.05.19. 16:39 Balkon Paraszt

Miközben fokoztam a proopiomelanokortin génem átírását a keratocytáimban, meghoztam egy fontos döntést.
Kiszúrtam egy-egy kacst a lugason és a fürtösön is, de mivel mind a kettő már elég nagy és virágokat is hoz, úgy döntöttem, hogy megtartom őket.
Igen! Adok egy esélyt a kacsoknak!

WP_20130519_006.jpg

A döntésemet a következő számításokra alapozva hoztam meg:
Ha egy pujának van hetente 6 x 10 a huszonharmadikon termése egy főszáron, akkor 1 pujának 12 x 10 a huszonharmadikon termése lesz 2 főszáron.

Tudom, hogy plusz egy főszár nevelése a kezdetben energiát von el, de mivel jelenleg szépen nőnek a termések, bízom benne, hogy tudja a dolgát a paradicsom.

WP_20130519_002.jpg
Amolyan a víz is ismeri a fizikát/kémiát alapon.

Ha nem jön be, akkor egyszerűen csak szanaszét vágom majd, amíg le nem esik.

Címkék: fürtös lugas kacsolás kacstalanítás

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://balkonparaszt.blog.hu/api/trackback/id/tr505307196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása