A balkonparasztság nem más, mint amikor a városi kispolgár úgy dönt, hogy paraszt lesz és ezzel a parasztok (értsd földművelő) parasztjává (értsd: tudatlan, a hozzáértés teljes hiánya nélkül okoskodó balfasz) válik.

Friss topikok

  • McTalaaltamSzaamiitaasomat: Nemcsakhogy utolsókból lesznek elsők, de elsőkből is lesznek utolsók: youtu.be/70UF82nysIU (2013.11.22. 18:29) Nem lesznek az utolsókból elsők

Egy hónaposak vagyunk!

2013.06.09. 22:08 Balkon Paraszt

Egészen pontosan egy hónap 2 naposak.
Azt hittem, hogy ilyenkor már rég meglesz az első lecsóm, ennek ellenére még egy paradicsomot sem sikerült leszednem. De lassan azért eljön a szüret ideje, mert nagyon szépen megnőttek a gyermekek, szóval már csak pár nap lehet hátra.

Jöjjön akkor pár igazán igényesen összerakott montázs az egyhónapos locsolás, becézgetés, simogatás és Mozart hallgattatás előttről és utánról.
Illetve egy-egy képet felhasználtam a hónap közepéről is, hogy egészen tudományosnak tűnjön.

Csendben hozzáteszem, hogy nem mindegyik kép 100 %-ig napra kész, tehát amelyik pölö tegnap készült az már már sokkal nagyobb.

Sorrendben: TV, Lugas, Balkon, Fürtös, Macskafütyi (?)

(Próbáltam a képek alá írni, de ezúton is üzenem az illetékeseknek, hogy a blog.hu adminja használhatatlan és az F1-nek is vége, szóval nem idegesítem magam tovább.)

Ugyanitt bármilyen photoshopos munkát vállalok, de csak jó pénzért, ahogyan ezek a csodálatos képek is megvásárolhatók jó pénzért, de azt se bánom, ha még egy darabig a meg nem értett művész maradok.

montage.jpg

montage_3.jpg

montage_1.jpgmontage_2.jpgmonatge.jpg

Címkék: évforduló kert paradicsom fürtös növekedés palánta julianus lugas macskapöcse balkonparadicsom TVpaprika havibeszámoló

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://balkonparaszt.blog.hu/api/trackback/id/tr125353010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása