A balkonparasztság nem más, mint amikor a városi kispolgár úgy dönt, hogy paraszt lesz és ezzel a parasztok (értsd földművelő) parasztjává (értsd: tudatlan, a hozzáértés teljes hiánya nélkül okoskodó balfasz) válik.

Friss topikok

  • McTalaaltamSzaamiitaasomat: Nemcsakhogy utolsókból lesznek elsők, de elsőkből is lesznek utolsók: youtu.be/70UF82nysIU (2013.11.22. 18:29) Nem lesznek az utolsókból elsők

A helyzet változatlan de érdekes

2013.05.22. 17:20 Balkon Paraszt

A következő megfigyelést tettem: a paradicsomok - miután lement a nap -, sokkal jobban érzik magukat. Visszatér a levelekbe a nyomás, egészen úgy néznek ki, mintha nem lenne semmi bajuk.

Ez a kép hajnali ötkor készült.

WP_20130522_002.jpg

Ez pedig ma délután kettőkor.

WP_20130522_005.jpg

Azt gondolom, hogy egyértelmű a különbség.

Remélem lassan magukhoz térnek, bár az sem zavarna annyira, ha így vészelnék át rövidke életüket, ha közben roskadoznak a lédús piros paradicsomtól.

Valószínű a vízzel van a gond.

Azt mondják az okosok, hogy túltápoztam szerencsétleneket, mert arra tud ilyen aszottul válaszolni.
Most kicsit hálátlannak érezném ezt a szerencsétlen lugas paradicsomot, ha nem lenne rajta semmi bocsó, de mivel van, és azok még szépen növekednek is, nem temetem.

WP_20130522_009.jpg

Ja igen. Amúgy meg hova lehet eltemetni egy paradicsomot, ha már így is a földben áll???

A paprikák viszont nagyon jól érzik magukat! A gyümölcsök már felismerhető formát öltöttek, miközben 3-4 új termés is megjelent.

WP_20130522_007.jpg

Már csak a középsőt kéne valami szuka kóbor macskának közelebbről megismernie, hogy hozhassa a macskapöcsét.

Címkék: lugas macskapöcse TVpaprika

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://balkonparaszt.blog.hu/api/trackback/id/tr165313163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása