A balkonparasztság nem más, mint amikor a városi kispolgár úgy dönt, hogy paraszt lesz és ezzel a parasztok (értsd földművelő) parasztjává (értsd: tudatlan, a hozzáértés teljes hiánya nélkül okoskodó balfasz) válik.

Friss topikok

  • McTalaaltamSzaamiitaasomat: Nemcsakhogy utolsókból lesznek elsők, de elsőkből is lesznek utolsók: youtu.be/70UF82nysIU (2013.11.22. 18:29) Nem lesznek az utolsókból elsők

Akut deturgoritisz

2013.05.20. 16:51 Balkon Paraszt

wp_20130520_001_1369061453.jpg_2000x1126

Mi történt a lugassal??? Mi történt a fürtössel???

A képen jól látszik, hogy ez a két paradicsom palánta elvesztette a nyomást a leveleiben és a száraiban is.
Nem tudom az okát, mert ha a denevér virágom csinálja ugyan ezt, akkor arra egyértelmű megoldás, ha meglocsolom, mert 5 óra múlva már tündököl is.

Itt viszont!!!
Itt viszont ezek a paradicsomok nem szívják fel a vizüket. Lehet, hogy ez lenne a probléma? Túl öntöztem volna őket? Kimostam az ionokat a földből?
Vagy talán csak azt a két kacst kéne levágni róluk?

Megoldásként most úgy döntöttem, h leöntöttem a vizet a miageci alól és hagyom egy kicsit szikkadni a földet, aztán a következő locsolásnál megint jól megtápozom a vizüket.

Remélem mihamarabb régi pompában ragyognak a kertben.

(Magukon a gyümülcsökön nincs látható változás.)

Címkék: paradicsom fürtös miageci lugas kacs

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://balkonparaszt.blog.hu/api/trackback/id/tr915308534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása