A balkonparasztság nem más, mint amikor a városi kispolgár úgy dönt, hogy paraszt lesz és ezzel a parasztok (értsd földművelő) parasztjává (értsd: tudatlan, a hozzáértés teljes hiánya nélkül okoskodó balfasz) válik.

Friss topikok

  • McTalaaltamSzaamiitaasomat: Nemcsakhogy utolsókból lesznek elsők, de elsőkből is lesznek utolsók: youtu.be/70UF82nysIU (2013.11.22. 18:29) Nem lesznek az utolsókból elsők

Vihar utáni csendes növekedés

2013.05.18. 16:44 Balkon Paraszt

Tegnap majdnem itt volt a világvége!
Ha rajtam múlik, akkor most nincs is miről postolnom, de szerencsére a HŐS lakótársam Onedin Kapitány megmentette a palántákat és behúzta az ajtóhoz mind a két balkon ládát a jégvihar elől.

A Kapitány Úrnak tisztelegve osztom meg, hogy mennyit fejlődtek a vihar utáni csendben a gyümölcsök.

Először is itt a balkon paradicsom, amin szumma 10 bogyót lehet már számolni. Lassan a legnagyobb elkezdhetne bepirosodni.. 

WP_20130518_003.jpg

Aztán itt van a legnagyobb paprika is, ami már kezd megszépülni, bár hazudnék, ha azt mondanám, hogy étvágy gerjesztő lenne jelenlegi állapotában.



WP_20130518_006.jpg

És akkor végül jöjjön a meglepetés!
A nagy lugas típusú paradicsom is neki veselkedett! Bár a képen csak 2 látszik, a valóságban 3 paradicsommal indult  el a szívemhez vezető leggyorsabb úton.

WP_20130518_001.jpg

A fürtös típus is elkezdett virágozni. Remélem a tegnapi vihar szana-széjjel porzott mindent, és hamarosan roskadozni fogunk a natur lecsóban.

Címkék: kezdetek paradicsom julianus lugas balkonparadicsom TVpaprika

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://balkonparaszt.blog.hu/api/trackback/id/tr185306109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása