A balkonparasztság nem más, mint amikor a városi kispolgár úgy dönt, hogy paraszt lesz és ezzel a parasztok (értsd földművelő) parasztjává (értsd: tudatlan, a hozzáértés teljes hiánya nélkül okoskodó balfasz) válik.

Friss topikok

  • McTalaaltamSzaamiitaasomat: Nemcsakhogy utolsókból lesznek elsők, de elsőkből is lesznek utolsók: youtu.be/70UF82nysIU (2013.11.22. 18:29) Nem lesznek az utolsókból elsők

Levélectomya azaz leveleink halálával halnak gombák hadjai!

2013.06.07. 13:21 Balkon Paraszt

Ami bejön az embernél miért ne jönne be a paradicsomoknál?
Végülis a béres csepp reklámban is az volt, hogy Béres felismerte az egyforma működést, hát így tettem én is és drasztikus módszerhez folyamodtam:

amputálás.


A döntésről:

Sokat beszélgettem a döntés meghozatala előtt jószágokkal, pro-kontra érveket sorakoztattunk fel és végül nehezen, de közösen meghoztuk a döntést. Sokat segített a 4 beteg palántának, hogy a többi egészséges 16 támogatta őket mind végig.

Ez azért volt fontos, mert így felismerték, hogy ha nem hozzák a kellő áldozatot barátaikat veszélyeztetik.

A folyamat:


Maga az amputálás folyamata nem különösebben bonyolult, viszont ha azt akarjuk, hogy elkerüljük a fölösleges traumát illetve sokkot akkor érdemes alkalmazni a jól bevált figyelem eltereléses módszert a szuri sem fáj, ha közben a nővér b—ogat elven.
Ennek a bemutatására készítettem az alábbi videót.

Az alkalmazott szöveg tudományosan alátámaztott, kommunikáció gyakolaton betanult formula.
A formulán kezdőknek nem érdemes változtatni.
A formulát egyaránt használhatjuk hím és nőstény palántákon is, mivel a hím ösztönösen figyel fel és mutatja virágját, míg a nőstény egyedek puszta gyökérből jövő féltékenység miatt kapják fel kacsaikat.

A végeredmény elég drasztikus, de prevenciós jelleggel erősen ajánlott.

És most beszéljenek a szomorú képek.

gyasz2 copy.jpg

gyaszmarzano.png

gyasz1.png



Címkék: videó dzsihád gomba kert prevenció árvíz palánta kacsolás vérfogfolyni rézpermet metzés

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://balkonparaszt.blog.hu/api/trackback/id/tr195349629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása